2020-01-08 113 views
首先講下個拉麵,湯汁鮮美濃郁,非常足料,麵條嘅份量又夠多,簡直係非常抵食,值得一嚐。而且個辣度非常啱鍾意食辣嘅朋友仔,非常之惹味,會令人食到停唔到口。加上非常多嘅豚肉,會令你食到非常滿足,一啖肉一啖面,正,食過翻尋味。整體上都係正。到重頭戲就係-海老餃子。睇樣就覺得佢平平無奇,但係一食落去真係忍唔住「哇」出聲。海老餃子唔大粒,大概可以一啖食曬。出色嘅地方係佢個皮夠薄,個底煎得夠香脆,係金黃色。咬落去,係有聲,好crispy,絕對係必點嘅小食之一。海老餃子嘅味道細細品味會感受到置身於大海暢泳一樣,真係值得一試,絕對唔會後悔。飲品方面,我地就叫左2杯水果味特飲,非常解渴。整體而言,呢餐係好好好抵食,一定會再試!