今時今日喺香港食車仔麵都唔平,而且又細碗又少餸,食完都唔飽。😵‍💫但係今日喺喜記食嘅車仔麵價錢雖然唔係平,但係份量絕對夠,一定食得你飽☺️。我揀咗懷舊車仔四寶麵有豬皮、豬紅、豬腸、牛腩,揀咗河粉、腩汁。其實都食過幾次,我每次都會嗌返呢個麵,因為真係最經典,豬皮夠林,豬紅唔會一夾就散,豬腸乾唔乾淨就睇唔到喇,但係就一定好好食,唔會un到咬都咬唔開😆。特別一提,真係個小食,喺車仔麵舖食炸雞,諗住實唔OK,點知食出個驚喜,即叫即炸,溫度唔會低,皮脆肉嫩😋,唔係嗰啲翻炸再翻炸再翻炸,乾到一咬就放棄🤦🏽‍♂️而且叫四餸麵仲會送熱飲,加錢又可以轉凍飲~好啦,今次係咁先,下次再講😬😬
我揀咗懷舊車仔四寶麵
有豬皮、豬紅、豬腸、牛腩,揀咗河粉、腩汁。

而且叫四餸麵仲會送熱飲,加錢又可以轉凍飲~

好啦,今次係咁先,下次再講😬😬