2017-07-24
裝修光猛,顏色鮮明,活力充沛,比起駱克道黑沉沉的酒吧,佢好似少女。lunch set2個價錢($88,$98),包湯,選2個tapas, 咖啡或茶或甜品。我跟青蛙,點2個餐有4個tapas, 看鄰枱小食好少,無餐包,有點擔心唔夠飽。餐湯南瓜甘荀湯,好橙色,香草,味濃郁,唔係忌廉稠,係南瓜甘荀稠,無溝太多水鲜蕃茄蓉焗法包,可形容3件仔,一口一件,帶燶,蕃茄甜。炸薯仔佐地道蛋黄醬,用橙色醬混薯仔粒炸後,上面加蛋黄醬~醬少,薯仔外脆内粉,I like it炸黑毛豬火腿球,2個,大小與炸鲮魚球差不多,外為卜卜脆麵包糠,內為薯茸及碎粒火腿,好香,好美味,但太少!西班牙奄列,正啊,上面灑咸咸地暗紅色的塩,内有芝士,有蛋,薯片是粉,好香,澱粉迷的我,被迷倒,I fall in love最後,當然選甜品,西班牙油炸鬼,多油,軟身,少少糖,配朱古力醬,ok!食薯仔,填飽肚,夠滿足。
鲜蕃茄蓉焗法包,可形容3件仔,一口一件,帶燶,蕃茄甜。
食薯仔,填飽肚,夠滿足。