2022-08-29 56 views
🕖時段-星期二夜晚8點幾去到都仲係好多人 應該9成full 好彩好快安排到入座_▫️晚市二人套餐 $468本身覺得貴貴地 但單點又好似唔抵 最後都係照嗌套餐 有6個items又有野飲 _🔸明爐冬陰功海鮮湯 +$12🔸青木瓜沙律🔸泰式沙嗲串燒 4串🔸原條青檸明爐烏頭魚 +$37🔸泰式炒雜菜🔸泰式鮮蝦炒金邊粉 +$28🔸芒果糯米飯 +$28_以為二人餐有6樣野 咁每款份量應該少啲啦 點知全部都係大大碟咁上🥲食到一半已開始飽 最後食唔哂 又唔想浪費 打包左半個沙律同半個金邊粉 但都係飽到捧住個肚走🤰🏻相信呢個二人餐有3-4人份量😬食物整體唔錯 最記憶深刻係個沙嗲串燒 4串好大串啖啖肉 雞串食落好似查左啲蜜糖🍯加埋香花生味既沙嗲醬 好味😋另外 芒果糯米飯 係勁新鮮出住煙咁上💨 芒果香甜🥭又夠多椰汁_🍽環境環境氣氛唔錯 餐廳大 座位舒適 員工友善😊 因食物份量多 覺得比較適合一班食🤣可以share食慢慢傾計
🕖時段-星期二夜晚
▫️晚市二人套餐 $468