2020-01-01 190 views
放工約左朋友去E-MAX睇戲,睇戲之前要食左晚飯先😊呢度新開唔係好耐時間又未試過,朋友話想鋸扒就決定試下佢✌🏻美國西冷扒鐵板餐(黑椒汁/薯條):薯條熱辣辣但有少少硬😅黑椒汁惹味,牛扒好大塊,但唔會硬可以輕易切得開👍🏻芝士咖喱牛肋條焗飯+爆漿雙重芝士:取餐嘅時候嚇一嚇,無諗過牛肋條同飯嘅份量都咁多(平時出面食嘅焗飯2至3倍份量),咖哩汁仲好香濃✌🏻加左雙重芝士真係啖啖都有牽絲嘅芝士,好適合芝士控食👍🏻本身冇諗過食物份量咁大,自問同朋友都唔算細食都食淨好多,細食嘅女仔可以兩人分享一個餐😎好彩我哋兩個都選左飲解茶,感覺上無咁罪惡感🤣🤣

美國西冷扒鐵板餐(黑椒汁/薯條):