2020-12-02
企理用心的車仔麵❤️🍜3餸沙嗲醬米線沙嗲醬的花生味非常香濃,米線沾上湯頭之後好正。米線亦煮到岩岩好,質地柔軟彈牙😆。炸墨魚卷外層嘅腐皮脆卜卜,內餡都幾香墨魚鮮味。魚腐彈牙,口感同味道同魚蛋相似。生菜份量多,岩哂想均衡飲食嘅朋友仔。🍜3餸腩汁油麵腩汁嘅味道好特別,應該係店家用幾種調味料特意調配。呢間嘅油麵都做得彈牙,唔係平時食到硬嘅粉團質感。白蘿蔔又甜又大嚿,份量驚人呀😯瑞士汁雞翼相對唔係好濃味,但肉質都嫩滑。扎肉食落有香濃嘅胡椒味,開胃。🥧南瓜薯餅外皮超級脆。佢嘅南瓜相對薯仔較多,所以口感係較為creamy嘅南瓜蓉。整體味道幾甜,負編非常喜歡💕大推😋。🥘咖哩角脆就不在話下,仲要係超級熱,即叫即炸。重有小編好鐘意嘅泰式辣醬,點埋一齊食,正💖。🥤樽裝麥精(左)及奶茶(右)小編未試過飲樽裝嘅麥精,可能係心理作用,覺得係再新鮮好飲啲😂同埋樽裝好靚,打卡一流📷奶茶係店家自家製,比較重奶香味,飲落順滑,茶味都慢慢湧出,小編都大推一試🥰🪑裝修以車仔麵泥講都幾企理,適合1-4人聚餐。以下係餐牌俾大家参考一下:
🍜3餸沙嗲醬米線
🍜3餸腩汁油麵
🥧南瓜薯餅
🥘咖哩角
🥤樽裝麥精(左)及奶茶(右)
🪑裝修
以車仔麵泥講都幾企理,適合1-4人聚餐。
以下係餐牌俾大家参考一下: