2019-08-15 1187 views
呢間餐廳係朋友在OpenRice 選擇,佢話見到有好評😋揀的!食評話Ok既,都可能係伏!安全起見,大家要睇多十個八個食評先可以判斷堅定留囉!環境方面:其實去到都已經有D動搖係咪要入去,因為一枱客都冇!但朋友話試下啦,可能一陣有呢?!同埋走左又晤知食乜好,我地目標都係想試新嘢同隠世餐廳,所以就一試!餐廳裝修簡潔,坐位之間亦算寬闊,但餐牌選擇不多,冷氣不足,不知是否因為得我地一枱客而節能!食物方面:我地點了煎豬扒拼焦糖蘋果,西冷牛扒黑椒汁薯菜。煎豬扒冇味之餘仲要好乾好柴,配菜烤焦糖蘋果反而仲juicy得多!西冷都一樣,柴到切唔開,但切開有少許肉汁,朋友話因為預先調味所至。最後,晚餐係有甜品及餐飲的,但店由頭到尾都沒有提及過有部分餐飲缺貨暫停,以及甜品都沒有貨!如果我不問甜品係咪的話,就不用交代一聲嗎?佢完全都沒有理會過,收錢後就離開!這是服務嗎?晩餐牌又符合商品說明條例嗎?
2019-07-04