2020-09-10 237 views
本身見網上有人吹捧呢間cafe,於是同朋友去試下食啦,我地本身食左少少野,諗住叫兩件蛋糕一杯咖啡試下,點知佢地個policy好奇怪,最低消費係每人一杯野飲,唔知點解會用一杯野飲黎做單位而唔係金額,即係就算食十件蛋糕都meet唔到佢最低消費。。。但一開頭又唔講清楚呢個        policy。焗住要嗌多杯野飲。咁最後我地嗌左一個抹茶戚風+一個cheese cake+兩杯咖啡。一睇張單要成$240,但食完之後發現其實質素好一般,蛋糕同咖啡完全冇特別,我同朋友都覺得咖啡偏淡,似係溝左好多水果種,雖然未至於係好難食,但只可以講係m記cafe質素,唔講仲以為件cheese cake係m記買番黎。我地已經唔期望有咩驚喜,但呢四樣野完全唔值呢個價,呢個價錢係出面可以食到比呢到好幾倍質素嘅野食。我同朋友食完之後個胃都有d唔舒服,夜晚番到屋企一個痾左一次,一個嘔左一次。唯一讚嘅係佢個廁所幾乾淨,係深水埗區搵個乾淨廁所都算難,呢$240淨係享受左個廁所。如果大家係想搵個地方同朋友吹下水食下野,本人完全唔建議呢間cafe,性價比極為低,除非淨係為左個廁所而入去食
2020-09-08
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)