2024-08-28 64 views
服務差 員工冇禮貌食物一般本身坐樓上二樓 同朋友慶祝生日由8點半左右開始職員行過嚟叫埋單就開始自行上埋 本來係叫先上嘅甜品俾我地接住落黎每隔10分鐘 就行埋黎收嘢 本身傾緊計都覺得好騷擾 密集式咁行埋黎 感覺勁壓迫 好有壓力 覺得自己好似阻住人收工?完全冇chill既感覺 到左接近9點半,個員工直接行埋嚟同我地二樓要收,我忍唔住問 其實你地收幾點?員工話收10點,如果想坐可以落樓下坐 咁我同朋友唯有拎袋行落樓喇 點知落到樓下 其實已經做緊清潔 成地濕曬 滿滿刺鼻既消毒味 問號係佢咁樣真心係預俾人落黎仲可以坐? 本身同朋友慶祝生日,我地覺得好掃興當時望到鋪頭門口張紙寫收10點,員工係把口講收10點? 但事實上9點半就全店清左場?如果想早啲關門 可直接講自己收9點半吧 點解表面上話收10點 但實際上做法又唔一樣?如果想同朋友舒服地傾多陣,唔建議揀呢間如果我知佢收早左,我揀餐廳一定唔揀佢 之後睇返d食評,先發現好多人都有相同經歷 😯
服務差
員工冇禮貌
食物一般

本身坐樓上二樓 同朋友慶祝生日
由8點半左右開始職員行過嚟叫埋單
就開始自行上埋 本來係叫先上嘅甜品俾我地

本身同朋友慶祝生日,我地覺得好掃興

如果想同朋友舒服地傾多陣,唔建議揀呢間
如果我知佢收早左,我揀餐廳一定唔揀佢
之後睇返d食評,先發現好多人都有相同經歷 😯