所有嘢都差咁啲😢見到佢推個牛骨髓韓國拉麵鍋,老公話想食上次卜咗最後去唔到,今日再卜過去到放題式咁由我老公點😂火炙左口魚邊卷 $168中規中矩,正常左口魚壽司咁啦上面嘅魚子味道唔重,可能左口魚味搶咗火炙咗都香嘅青紅蘋果絲蟹籽沙律 $98又唔記得影相🙈沙律偏酸醬好足夠,但可能加埋蘋果就酸咗啲155mm 珍寶燒蠔(赤麵豉醬)$88 買一送一夠大隻,可惜蠔同醬係分開,一夾起,得隻蠔,一啲醬都掛唔到入口微腥,咁重醬都遮唔到陣腥味🥲串燒,左起:冬菇 $22大蔥 $22牛肋串 $48牛舌芯 $68白鱔(武士辣醬) $78冬菇燒得太乾,上枱已經無溫度,醬汁味道太重大蔥最尾嗰舊燒唔熟,好辣,外面唔夠香脆,上枱得微溫牛肋串燒得太乾,好似柴皮😂溫暖,但唔熱,椒鹽但太鹹🥲牛舌芯係騷嘅🥲都係溫暖同太鹹,唔香白鱔最失敗,好似焗熟咁嘅,正常白鱔咁好油,好心機燒會好脆但佢做唔到🫣可能呢個有醬,或者係最後燒起,所以得呢個熱嘅🙈如果佢哋想所有串燒一齊上,應該掌握好燒烤嘅時間,啲咁基本嘅嘢都做唔到,點做居酒屋😮‍💨豚肉蒜芯卷 $48(我老公影,係咪好睇好多呢?😂😂😂)喺串燒上枱前一刻叫咗唯有等埋佢明顯因為得一串嘅關係呢一串
所有嘢都差咁啲😢

見到佢推個牛骨髓韓國拉麵鍋,老公話想食
上次卜咗最後去唔到,今日再卜過
去到放題式咁由我老公點😂

火炙左口魚邊卷 $168
火炙左口魚邊卷

中規中矩,正常左口魚壽司咁啦
上面嘅魚子味道唔重,可能左口魚味搶咗
火炙咗都香嘅

青紅蘋果絲蟹籽沙律 $98
又唔記得影相🙈
沙律偏酸
醬好足夠,但可能加埋蘋果就酸咗啲

155mm 珍寶燒蠔(赤麵豉醬)$88 買一送一
珍寶燒蠔(赤麵豉醬)

夠大隻,可惜蠔同醬係分開,一夾起,得隻蠔,一啲醬都掛唔到
入口微腥,咁重醬都遮唔到陣腥味🥲

串燒,左起:
冬菇 $22
大蔥 $22
牛肋串 $48
牛舌芯 $68
白鱔(武士辣醬) $78

冬菇燒得太乾,上枱已經無溫度,醬汁味道太重
大蔥最尾嗰舊燒唔熟,好辣,外面唔夠香脆,上枱得微溫
牛肋串燒得太乾,好似柴皮😂溫暖,但唔熱,椒鹽但太鹹🥲
牛舌芯係騷嘅🥲都係溫暖同太鹹,唔香
白鱔最失敗,好似焗熟咁嘅,正常白鱔咁好油,好心機燒會好脆
但佢做唔到🫣
可能呢個有醬,或者係最後燒起,所以得呢個熱嘅🙈

豚肉蒜芯卷 $48
豚肉蒜芯卷

(我老公影,係咪好睇好多呢?😂😂😂)
喺串燒上枱前一刻叫咗
唯有等埋佢
明顯因為得一串嘅關係
呢一串入口係熱嘅
可惜,佢為咗燒脆個面,件豬肉燒得太乾,無哂水份同油脂,勁鞋🥲
同埋佢本身應該唔係用五花腩,所以油份唔夠
蒜芯係香嘅,但有少少渣

服務方面,壺茶就喺枱面,自己照顧自己都好方便,落單用QR Code,所以得兩個樓面睇一千呎場🥶
有嘢想問就要等🥶🥶🥶

睇返成個Menu,食物設計係打卡able,但花巧足夠,份量太少,定價太高

一路食我就一路講,可能下一碟會好啲呢,講到比我老公笑😂
亦都好在佢係自助落單,所以真係邊食邊落
唔好食就及早收手🥲

同埋我哋6:30 入場,都算舒服,但到7點一多人,開始好似嘈交咁😂

總結呢一間一定無下次😢