第一次到將軍澳食自助餐,我都唔知點解會簡呢個,好似聽聞又平又抵食🥲 提早兩個星期book 位先book 到位,冇曬星期六簡,唯有星期日啦🤪6:30到達,好快可以安排到入座,不過餐廳已見人龍排隊拎野食,咁我咪排下,龍蝦、生蠔係長隊,點評下以下野食,真係伏味十足🥲🥲魚生: 三文魚,味道麻麻,唔夠新鮮🙈排長龍既生蠔(即開即洗):蠔超細,冇咩肉,唔鮮甜😖食無可食,食河粉,水準同一般buffet 相約咁難食大家睇下長腳蟹係冇好簡,廚房冇fill 野食,長腳蟹好咸🥲海鮮區最嬲應該係,佢完全唔捨得比人飲野,只有tea or coffee ,冇橙汁😊甜品區選擇尚可,但味道唔得重點:飲其他野飲,要收每支12蚊,真係好大方我見好多人都睇落似冇咩好食,見到有人食好大碟炒面😭😭😭 因爲真係冇咩好食兩人消費連加一85折合共約$1100 我第一次要咁早走人,8點唔夠我就嬲爆爆咁走人啦🥲🥲返到屋企肚柯2次,多謝幫我清腸胃🥲

魚生: 三文魚,味道麻麻,唔夠新鮮🙈

排長龍既生蠔(即開即洗):蠔超細,冇咩肉,唔鮮甜😖

食無可食,食河粉,水準同一般buffet 相約咁難食

大家睇下長腳蟹係冇好簡,廚房冇fill 野食,長腳蟹好咸🥲

海鮮區

甜品區選擇尚可,但味道唔得

重點:飲其他野飲,要收每支12蚊,真係好大方

兩人消費連加一85折合共約$1100