2021-12-09
呢間嘢勁多打手!完全唔係嗰回事!俾啲打手呃咗入嚟食!1. 首先一入去露天位,即刻比收費小食你,但係水都冇杯,待應係入面冇客都唔出黎巡下個場,跟住叫嘢食,個侍應似未瞓醒甘,哩係舖入面唔知做乜,叫兩次先出嚟落單!2. 上咗個西班牙小食,難食到喊!個芝士波同薯蓉波炸到好似石頭甘硬!直情隻叉都吉唔到入去!究竟想點?吖廚師你究竟識唔識炸野!3. 然後上埋個西班牙飯,又乾又唔熱!除咗多魷魚之外!冇樣好🤦🏻♀️ ! 重要燶底,同佢網上其他食評啲post相相差九仗遠!買個出前一丁/ 波仔丁飯仲好食過佢!唔明點解仲可以屹立喺奧海城🤷🏻♀️仲咁多優質食評!無heart 煮野嘅餐廳,搵人做打手既餐廳,總會有人知道的!今日我地兩位豪咗$670比你!但永不再幫襯,感謝你地啲垃圾野食,令我知道乜野叫好難食同Hea 服務!🙏🏻
買個出前一丁/ 波仔丁飯仲好食過佢!