2021-08-13
今日經過見有人排隊就試下……點知伏左。。。等左10分鐘左右就入坐,叫左個紅燒牛肉麵+酥炸豬扒配他他醬便當+朱古力珍珠奶茶。1)紅燒牛肉麵$82–其實份量很少,如果男仕可能唔夠食,味道:一般,沒有特別之處,牛肉都淋,在menu 是推薦菜式,落單後5分鐘上枱..但湯唔夠熱!相都無影…2)酥炸豬扒配他他醬便當$82-要等大概15分鐘,其實一上枱望左幾秒,因為個賣相有啲hea ….冇乜食慾。豬扒底全部都係菜(我覺得佢係專登塞滿便當盒)老實講,其實可以考慮轉一轉個presentation,唔一定要用呢啲盒😅食落去豬扒啲肉質都OK。但啲菜係冇味好難食😅3)朱古力珍珠奶茶$38賣相唔錯,聲稱特濃朱古力,但啲味其實同茶餐廳嘅凍朱古力一樣,但價錢貴咁一倍🥲總結,一百蚊一位,但我下次唔會再食了,因為無一樣食物係令我想再返黎😅但服務都ok ,完!
2)酥炸豬扒配他他醬便當$82-
食落去豬扒啲肉質都OK。但啲菜係冇味好難食😅
3)朱古力珍珠奶茶$38
但服務都ok ,完!