2023-04-25 400 views
今日亞sir請食飯,唔知食咩好,行左去長沙灣廣場三樓搵野食,因為早既關係,間間都無咩人,就去左li間台灣野食。叫左一set便當,散叫左個飯同薯粉炸魷魚便當- 轉烏龍奶茶成$7x,魷魚得三條,偏咸,係叫便炸得幾鬆脆之外都無咩好,d油落哂去d飯度,油到個碗底仲有成匙油係度。盒便當細到好似兒童餐咁雞扒飯- li個雞扒份量正常有d肉燥,但又係攪到d飯好油淋淋,加杯普通烏龍茶要$38?!咩事呀?麻辣牛肉薯粉- 牛肉得四粒「仔」,真係粒唔係塊,湯又無麻辣味,薯粉淋到一堆野咁,我都唔知食咗d乜,我係女仔個分量都唔夠飽唯一係杯咖啡算正常(可能其他野太差)咁樣埋單收差唔多三百蚊,太伏
叫左一set便當,散叫左個飯同薯粉

唯一係杯咖啡算正常(可能其他野太差)
咁樣埋單收差唔多三百蚊,太伏
麻辣牛肉薯粉