2021-08-02 637 views
之前去過尖沙咀Brick lane食過覺得唔錯,所以朋友問我食咩個陣 就想試吓沙田呢間。新城市入面假日晚市咁快有位嘅餐廳好少有,不過食完就明晒點解。朋友同我都叫左C1 流心蛋芝士煙肉意大利麵 跟湯同野飲前菜湯同沙律先上。沙律不過不失。湯就唔掂了,飲到粉粉地口感,而且淡而無味,如果上面唔係有粟米同蘑菇,我真係飲唔出係咩湯。呢個意粉中文名雖然冇寫,但英文名其實寫住spaghetti carbonara ,所以我地expect佢係卡邦尼黎。但係食落口唔好講卡邦尼,連白汁味都冇,又係淡而無味。再者煙肉食落好似火腿咁,上面條配菜(唔肯定係咪芽菜)好生,味道唔夾個意粉。另外仲叫左個豬肋骨,呢個味道反而唔錯,醬汁幾惹味。配菜薯仔ok好食。整體黎講非常唔推薦。員工服務好一般,而且食物質素對唔住個價錢。同區實在有太多更好嘅選擇。

朋友同我都叫左C1 流心蛋芝士煙肉意大利麵 跟湯同野飲

流心蛋芝士煙肉意大利麵
燒豬肋骨
2021-08-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
燒豬肋骨