2024-06-29
❌超級失望,唔推薦!🙍♂️🙍🏻♀️❌因為見到啲評分好好,又有foodie推薦,所以就滿心歡喜嚟試下😚點知⋯⋯😑😑😑‼️首先,環境衛生唔太好,未坐低已經覺得好污糟😓員工冇清潔好先俾客入座,一諗住坐低就見到張櫈有頭髮、有用過嘅牙籤同芝麻⋯⋯😅另外,雖然舖頭好有特色咁將啲紙巾吊係半空🧻方便客人,但係就吊咗係我啲串燒上面🥲部冷氣機啲風一路吹,感覺個布袋啲塵就一路跌落啲嘢食到🥲‼️其次,服務態度見人見智啦😀員工安排咗我哋坐路口位,因為我哋得兩個人,所以佢哋就拉開咗張連檯,導致路口位細咗。隨後,就有女員工大聲吆喝話「喂,咁逼點過,佢哋泊返入啲啦」!雖然唔知係咪話緊我哋阻住佢,但係啲客人面前,其實係咪都唔應該咁大聲呢?🥲然後隔咗一陣,我哋食食下,啲員工就埋嚟推我哋張檯😅感覺上真係唔太尊重⋯⋯‼️最後,就係啲串燒😓串燒嚟講,係我哋覺得最唔好食嘅一間🥲超級普通,而且唔熱,又冇味🥲舖頭係有一樣貼心嘅服務❣️但一啲用都冇!雖然增設每檯有一個爐一路燒熱啲串燒,但其實一啲用都冇😑😑連個爐都熱唔起,啲串燒都一樣係凍冰冰😅😅😅‼️而炸饅頭$18就得2粒,但係就一啲都唔脆,好似一早炸定,然後整返熱嘅口感😓而串燒就冇得揀辣,全部
❌超級失望,唔推薦!🙍♂️🙍🏻♀️❌
‼️而炸饅頭$18就得2粒,但係就一啲都唔脆,好似一早炸定,然後整返熱嘅口感😓而串燒就冇得揀辣,全部都係自己落辣椒粉/孜然粉,所以就咁食係一啲味。簡單嚟講,我哋覺得舖頭只係幫手燒熟啲嘢食俾大家😭咁多樣嘢食,我唯一可以推薦嘅只有*藤椒魚皮*,的確係幾爽口🥹