2023-07-09 539 views
坐低等汁台!揮手叫左三個侍應三種態度,第一個男生叫我地等等,等到佢收拾其他台(張台冇人)都未到我地張台,第二個叫完佢 望左我地一眼冇出聲,拿住個地拖係到拖地,可能地下污嘈,等佢拖完地,又係唔理我地喔,繼續做其他野。第三個又係睇到我地,但佢走去汁隔離張台,第一個男生已經汁過張台,我吾明點解要再汁喔。終於等到第一個男生幫我地落單,都係未幫我地汁台,叫佢比兩杯水我地,都係等等咯。最後自己動手豐衣足食,五分鐘後,個男生再翻來問我地是否凍飲(我地只叫過熱飲),然後見佢走去打單,原來甘耐都係冇落到單。評論一下食物,普通,我叫左個雞扒,雞扒係未熟,食左大半先發現,朋友有叫我通知侍應,我冇通知。真心不明白,唔係忙到冇時間幫人收拾台,而是不懂分輕重寧願兩個人去收拾冇人坐的台。總之係到等,等到有人記得你就成功了。不了。ps:最後幫我地汁台係第四個人