2024-08-20
#OTIS放假去邊好 繁忙嘅生活 都要停下喘息遠離城市喧囂 感受清幽寧靜位於香港其一小島🏝️坐落係寧靜自然環境The Hideout Cafe 面向山丘湖泊 營造出悠閒既氛圍🧘係大家既不二之選✅Cafe主要提供輕食🥗同咖啡/茶飲☕️部份食材仲係佢哋自己種植🌱🔽🔽🔽Recommend 🔽🔽🔽🥣 Pink Blossom Smoothie Bowl (👦🏻OTIS大愛)🍕Truffle pizza🍋🟩Honey Lime Soda🍓Strawberry milk四周用左以木為主既裝潢 有一種置身於大自然既感覺🪵能夠更容易感受寧靜同治癒 😌 The Hideout 不定時舉辦wellness workshop 🧘 / Art Escape 🎨記得留意喇~ 提提大家佢仲係一間寵物友善cafe 🐶平靜裡安躺 棲身一抹暖光游入了思海 看日落天#隱世湖邊Cafe #森林風 #大自然 #寵物友善 #梅窩 #香港好去處 #留一天與你喘息 #TheHideout #PetFriendly #Wellness #ArtEscape #Forest #wooden #cafe #muiwo
繁忙嘅生活 都要停下喘息
遠離城市喧囂 感受清幽寧靜