2021-06-14 729 views
星期日想慢活一下,想坐低食下午茶又唔想太多人又可以坐耐一DD,攞個app搵到呢間店,估唔到個門面幾特別,睇上去幾有特色。唔知點解,星期日下午茶時間唔係好多人,所以唔使等位,入去就有位。裝修幾靚,木嘅枱椅,未叫嘢食都覺得幾好。坐低叫左幾樣野,老公叫左一個唔知咩包、我叫左窩夫、阿女叫左心太軟。天氣熱,我哋轉左紅豆冰跟餐,其實個賣相幾似傳統,但飲落個味古古怪怪咁,個人口味,都係茶餐廳正宗D!其他食物都可以接受,唔可以話好好食,最少藍莓係食到有D另類味道,可以天氣熱存儲出現嘅問題。但星期日可以坐低hea下嘅話,應該對食物質素要求降低少少。始終做生意都好難做到又平又靚又正吧!下次有時間會再去hea😆

2021-06-13
$70 (Tea)