2017-02-03 165 views
過節油膩野食到個人變得麻木,所以一見到清新嘅日本野就好想入去放鬆下。入到去先知有幾張枱有半屏風分隔開 仲好有空間感 舒服🎋🎍🌸呢度嘅主食選擇不多 原因係俾你品下茶食下日式小點同朋友聚下腳歇一歇🍵🍡黎個熱烏冬先~簡單配有魚餅 紫菜 🍥 旁邊有醃蘿蔔。湯食到尾都仲幾清 不錯🌱天氣凍凍地當然叫暖飲!抹茶牛奶香滑 中間滲透住茶甘 配埋個布丁就perfect 喇睇好似冇乜特別 但佢放喺甜品最高嗰欄 我相信總有佢個人之處。雖然唔平,要56蚊,但呢個質地真係未試過 比西式pudding挺身 比茶凍較綿較軟 超濃厚茶香 放喺葉上面唔會黏著👍🏻唔會過甜 really worth to have a try😋入門擺設都以抹茶為主
黎個熱烏冬先~
讚歧烏冬
簡單配有魚餅 紫菜 🍥 旁邊有醃蘿蔔。
湯食到尾都仲幾清 不錯🌱
抹茶牛奶