2020-03-07 483 views
呢間冰室裝修唔錯,用左懷舊冰室嘅設計,不過近年都多左好多以懷舊冰室風格設計,勝在有親切感,我都幾like😍😍呢個炸魚柳薯條都係茶餐廳下午茶嘅經典嘢,佢個炸魚都唔錯,應該係用深海魚柳,唔係用普通龍俐魚柳,啱晒我呢啲鐘意魚味濃嘅人,不過唔鐘意食魚嘅人會話好腥😅😅 而薯條就普普通通,無乜特別。再叫左個公司三文治,佢又唔算好貴,但幾足料嘅👍 試過食一啲茶記,煙肉餐肉都係凍嘅!但呢間嘅煙肉餐肉同個蛋都仲係熱辣辣,可能我鐘意食啲夠熱嘅嘢,所以仲係熱辣辣我都會滿意🤪呢兩個都係下午茶餐,價錢一般啦!味道都算唔錯,可以再黎試下😍
炸魚柳薯條
公司三文治
2020-02-16
$50 (Tea)
炸魚柳薯條
公司三文治