1K
2024-09-12 326 views
餐廳最近喺新都會開咗新分店,以木系為主調,座位闊落,令人感覺舒適。食物方面除咗招牌嘅疏乎厘、漢堡等西式料理之外更加入多款特色薄餅同主食,價格親民,適合聚餐。前菜有凱撒沙律,配料豐富,五顏六色,有齊煙肉、麵包粒、小蕃茄、Parmesan 芝士、羅馬生菜,再混合沙律醬汁,整體搭配清新,帶咬口,健康又有營養,令人胃口大開。私心推介脆炸雞胸窩夫,份量十足,一上枱時真係嚇親,上面放上兩大塊炸至酥脆可口嘅雞,雞胸難得唔乾柴,而且勝在炸粉夠薄,食落都唔覺得油膩、窩夫偏清淡,搭配蜜糖芥茉醬啱啱好。另外有紅酒燴牛肉,有大有細,醬汁偏鹹,牛肉煮至入味,旁邊伴上薯蓉同酸種麵包,中西合璧都幾特別。主食有奇尊蝦肉芝士蒜香意粉,建議趁早食唔係嘅話會變乾,麵條Q彈幾掛汁。