2019-02-18 635 views
約咗個客喺黃埔開會, 佢話塞車要遲啲 ,咁我就搵間餐廳坐下啦, 眼見呢間舖頭有落地玻璃,感覺開揚, 就入去坐低叫早餐 。呢度全部都係大卡位或者四人枱, 地方亦都好闊落, 仲有 freewifi, 真係食早餐當中又可以用電腦, 好似去左starbucks咁。呢個就係我揀嘅F餐, 有豬柳, 白菌腸仔 炒蛋 , 仲有個餐包。成分餐最重點就係塊豬柳, 熱辣辣, 一定係即刻煎唔係微波爐翻叮, 肉質好淋, 調味都唔錯。 個餐包就丁咗下都叫暖暖地, 最麻麻就係嗰個腸仔炒蛋, 要用放大鏡先搵到兩片白菌, 我就略嫌偏油,$38, 都屬於係中高價嘅早餐, 有啲要求唔係好過份啫 。

2019-02-18
$38 (Breakfast)
  • 豬柳