2018-06-14 250 views
■ 藍苺士多啤梨霜淇淋牛奶刨冰 $72非一般好食Exactly個名唔係好記得,係MENU刨冰個頁可見我第一次食刨冰係食曬~佢係棉花冰質地!特別好鐘意佢將士多啤梨醬分開係個杯仔上 因為可以想幾時落啲醬就幾時落⋯哈哈😄一開始落少少係面、食到一半又落啲,一嚟面層唔會食到好甜,二嚟下面啲冰又唔會冇曬味。重點係啲冰好似係牛奶冰定唔知落咗牛奶浸住!keep住好味■ 芒果聖代 $52係球芒果雪糕味道怪怪地 其他都冇咩特別OVERALL 唔算抵食。同埋我去食當日係星期日,仲以為冇tea set添,原來係店員冇主動拎個甜品tea menu俾我⋯!係見到隔嚟枱有份menu同我唔一樣先發現,有啲無奈。By the way tea menu上嘅甜品每款$42。入商場行完街得閒食個甜品都係唔錯選擇
藍苺士多啤梨霜淇淋牛奶刨冰

■ 藍苺士多啤梨霜淇淋牛奶刨冰 $72
非一般好食

Exactly個名唔係好記得,係MENU刨冰個頁可見
我第一次食刨冰係食曬~佢係棉花冰質地!

芒果聖代

■ 芒果聖代 $52
係球芒果雪糕味道怪怪地 其他都冇咩特別

OVERALL 唔算抵食。
同埋
2018-06-10
$60 (Tea)
藍苺士多啤梨霜淇淋牛奶刨冰