2023-11-12 142 views
☕️見到過日辰呢個名已經感覺好輕鬆😌餐廳細細間但坐得舒服✅放假過嚟坐低慢活嘆杯咖啡都好正呀🥳🍔菠椰菠蘿尾 🌈好特別呀😍佢地個包底係自己做既菠蘿包🍍再加埋用在16個鐘威士忌慢煮牛尾🐂煮完再牛尾手撕完放落菠龍包入面🍔再配埋乳酪紫椰菜沙律、台灣金鑽菠蘿🍍同埋脆卜卜嘅薯條🍟無得輸💯好正呀🥳🍝意大利風乾臘肉卡邦尼 🌈呢個意大利風乾臘肉卡邦尼超🈶️誠意👍佢哋加左輕輕烤過嘅臘肉去做🔥味道鹹鮮十足😋意粉口感質地唔錯🥳🫔焫嘴蘋果金寶 🌈好野梗係要等🙇‍♀️用新鮮材料做嘅係絕對值得耐心等候❤️佢表面鋪啲脆脆嘅餅碎✅加埋煮左嘅蘋果肉😋超好食呢💯一定要留肚食呀☕️焙茶鮮奶 🌈茶底香濃又夠滑☕️🈶️驚喜之作✅下次一定要試吓佢哋嘅手冲咖啡☕️☕️抹茶鮮奶 🌈我呢個抹茶控就梗係揀呢杯「抹茶鮮奶」啦🍵抹茶味夠曬濃又甘味✅抹茶控一定大満足呢🥳🥳

🍔菠椰菠蘿尾

🍝意大利風乾臘肉卡邦尼