2021-04-18 396 views
在K11 Musea ,有好多唔同食物館嘅選擇,但係我偏愛呢一間韓式素食料理。環境非常優美每一次入到黎都有一個好舒適嘅感覺,每一次都係嘗試佢嘅午餐,唔可以話用驚為天人佢形容進餐經驗,但係每一次食完都有一個好舒適嘅感覺。佢哋喜歡用簡單嘅食材做出特別嘅配搭,可以話係素食裏面嘅fine dining ,好適合啱啱想嘗試食素食,但係又心思思想試多啲口味嘅朋友。午餐係二百零蚊嘅選擇,我今次嘅餐牌都係以碳水化合物為多,特別一提係佢嘅薏米豆腐,平時唔大喜歡食薏米,但係佢呢個做法非常之入味,冇咗嗰種好黏口嘅感覺。想嘗試吓素食嘅朋友可以一試,但係唔好諗住食素就一定會好平,享受嘅除咗係食物,仲有佢舒適嘅環境。

2021-04-11
$300 (Lunch)