2016-05-15 5199 views
假期行完街街要食D好野。呢個黑松露帶子鮮菌燴意大利飯超正,濃濃的黑松露香味,每一口都充滿好正的黑松露加新菌的味道,飯就煙煙韌韌,好有嚼頭,帶子好爽口,好適合我吖,又配有豆苗好新鮮墨西哥香辣肉丸焗意粉,呢個適合喜歡食辣的朋友們,墨西哥的香辣風味,令你愛不適口吖,意粉好彈牙,每一條意粉都充滿香香辣辣的墨西哥汁,好惹味,肉丸炸過,好彈牙好正燒牛肉雜菜沙律,呢個頭盤非常開胃,燒牛肉好滑,無根,好嚼頭,沙律拌沙律醬,非常開胃,又健康呢個蜜糖雞翅超級合我口味,烤過的雞翅非常脆,又多汁,加埋蜜糖的甜味,雞肉的嫩滑,好滿足松露薯條,好脆,好似食緊薯角甘,松露粉調出薯條的新口味,加茄醬一齊食,更加好食Oreo朱古力曲奇奶昔,好滑,好似食緊雪糕甘,飲到一半時可將Cream撈均勻一齊飲,更加滑,打碎的朱古力曲奇好正薄荷朱古力,薄荷味剛剛好,好清新,加埋朱古力,味道好特別,加埋cream,大大地提升杯野飲嘅滑度最後呢度環境好好,D歌好好聽,好有品味,服務態度好好,今天好滿足吖,工作壓力一下子消失了,充足電再出發
假期行完街街要食D好野。
黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
墨西哥香辣肉丸焗意粉
燒牛肉雜菜沙律
蜜糖雞翅
松露薯條
Oreo朱古力曲奇奶昔

2016-05-15
$150 (Dinner)
黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
墨西哥香辣肉丸焗意粉