2016-08-07 348 views
今日嘅下晝約咗一班舊同學一齊去咖啡農食下午茶,相信有聽過咖啡農嘅朋友都知道二一間餐廳經常都要排隊,今次我哋去到唔算太多人排咗15分鐘左右就有位啦,不過都要搭台如果唔介意搭台嘅朋友都可以考慮慳返一啲時間。係繁忙時間多數都會限制90分鐘用餐。第一樣叫嘅食物就係呢個玉米里肌起司可頌,係餐牌見到圖片都覺得好吸引,而且都聽過唔少朋友推介以一個食物所以都特登叫黎食下,果然圖片同實物都冇好大分別係一個牛角包裏面加咗芝士粟米火腿蕃茄等等嘅食物,仲有沙律,味道都幾特別而且我覺得都幾好味。總匯三文治都係必食既食物,三文治入面嘅材料都非常之豐富又生菜蕃茄雞肉等等嘅食物,另外三文治仲配搭左少少脆片食落其實都幾飽,如果第一次過嚟食嘅話我都會推介以上嘅兩款食物,其實其他嘅食物都好想試不過實在真係食唔到咁多野啦,下次過來都會想試下其他嘅食物。黎到依一間餐廳要提嘅就係每一個人都要叫一杯飲品,雖然係必定要叫,但係我覺得呢度嘅飲品都真係幾值得試,我今次叫咗嘅係雜果茶,最估唔到嘅就係雜果茶真係比咗好多唔同嘅水果我自己控制味道,然後仲配左一杯紅茶,有得玩又有得似,認真唔錯!原來用唔同嘅水果配搭紅茶都會有唔同嘅味道,我個人認為
玉米里肌起司可頌
總匯三文治
雜果茶
原來用唔同嘅水果配搭紅茶都會有唔同嘅味道,我個人認為以一個雜果茶真係好特別,非常之介紹大家可以試下。
2016-08-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$90 (Tea)
玉米里肌起司可頌
總匯三文治