肥咗咁多🤢,今個weekend決定要做下運動🏃🏻‍♀️❗️我同寶寶就🚴🏻‍♂️踩單車🚴🏻‍♀️出咗去科學園💡,順便睇吓我哋嘅新居所☺️,同埋睇下附近有啲咩店舖🏪餐廳🍝到時唔煮飯嘅時候都有野可以食🙈❣️去到科學園📡,喺科學園一期入面行吓行吓期間,見到呢間睇落幾靚、有少少田園feel🤩嘅Cafe,就同寶寶好有默契咁入咗去食lunch😆❣️餐廳主打西式料理🌭🍔🍕🍝午市時段免加一❗️兼➡️送餐湯+熱飲☕️是日餐湯:番茄湯湯入面幾多蕃茄茸☺️蕃茄味🍅濃郁💕.我哋嗌咗一個pasta🍝+一個pizza🍕❗️卡邦尼意粉$75香噴噴😍 望落好juicy好吸引🤤 食落都好creamy,煙肉都好多☺️整體份量多💕略嫌多咗少少洋蔥🙈煙三文魚千島薄餅 $82熱辣辣新鮮即製❗️每塊都食到煙三文魚❣️不過就唔太食到千島醬嘅味道🤔

餐廳主打西式料理🌭🍔🍕🍝
午市時段免加一❗️兼➡️送餐湯+熱飲☕️

是日餐湯:番茄湯

湯入面幾多蕃茄茸☺️蕃茄味🍅濃郁💕
我哋嗌咗一個pasta🍝+一個pizza🍕❗️
卡邦尼意粉$75

香噴噴😍 望落好juicy好吸引🤤
食落都好creamy,煙肉都好多☺️
整體份量多💕
略嫌多咗少少洋蔥🙈