2021-02-25
之前聽大家介紹,終於喺前幾日同朋友去左呢間cafe🥳呢間Cafe樓底好高,環境寬敞,感覺好舒適🥰仲無設時限,如果想搵個地方靜靜地做吓嘢,呢度絕對適合你!All day breakfast 餐廳特別之處係可以按自己喜好自選全日早餐🥰 當日小編同朋友叫左兩個All day breakfast,分別試左溫泉蛋、炒蛋、貝果、牛角包、煙三文魚、腸仔、薯餅、薯條、牛油果同蘑菇🥳 溫泉蛋有兩隻,係小編最愛🤩 炒蛋尚算香滑🍳Bagel有驚喜‼️食落煙韌有咬口🤤Croissant唔夠鬆脆,味道一般🤔煙三文魚、蘑菇同腸仔味道正正常常,無咩特別~ 薯條一定要試🍟餐廳用左幼身薯條,好香口😍小編同朋友都食唔停口!薯餅都好難唔好食😋唔會過油!牛油果份量好足,但可以再熟啲🥑小編心目中完美組合配搭💯 ($115)溫泉蛋+貝果+煙三文魚+薯條+牛油果+蘑菇Blueberry Pancakes ($80)Pancake賣相好靚🥰🥞表面嘅藍莓好新鮮,食落都幾鮮甜🫐 Pancake有啲凍,而且都比較薄身,食落覺得有啲普通,加埋楓糖漿食會好啲嘅~Dust till Dawn ($45)賣相好靚,係灰白漸變色🖤呢杯混合左雲呢拿、牛
All day breakfast
小編心目中完美組合配搭💯 ($115)
溫泉蛋+貝果+煙三文魚+薯條+牛油果+蘑菇
Blueberry Pancakes ($80)
Dust till Dawn ($45)
賣相好靚,係灰白漸變色🖤呢杯混合左雲呢拿、牛奶、蜜糖、竹炭同咖啡,飲落都幾香滑🥳
Pink Lemonade ($45)
呢杯賣相真係好吸引💕粉紅色絕對俘虜到少女嘅心🥳 味道就同平時啲Lemonade一樣🤣都幾解渴嘅!
Hojicha Latte ($45)
Cafe用個杯有啲似茶記杯🤣 焙茶味有啲淡,啲冰溶左之後更加淡🤣小編不太推薦,可能熱飲會比較好🧐