2017-08-07 1071 views
紅菜頭泡沫牛奶 $49 (Hot) 薑黃泡沫牛奶 $49 (Hot) 見平時好少會飲到有紅茶頭同薑黃既飲品,一於試下!淨係睇顏色都已經覺得好開心😌再見到咁靚既拉花😍心情更好🤣紅菜頭個杯飲落味道較淡,不過我唔知紅菜頭係咩就係呢種味,但飲落舒服既。同埋有紅菜頭,感覺好似幾健康👻而薑黃個杯我覺得未必人人接受到,有種飲緊印度咖哩粉落肚既感覺🙊味道較濃,同好輕微既辣,我個人就不太受落😂🦀Crab Cake佢話係自家製蟹餅,不過整體我覺得唔算好特別,沒有太大驚喜😆蟹餅入面加左芹菜、洋蔥等材料,咬落鬆脆可口,另外再配埋蒜泥蛋黃醬,個人認為點左個醬好味啲😆🍛Low Crab Mushroom Cauliflower Risotto呢個椰菜花Risotto好好食!佢將椰菜花切到好碎,比飯粒再碎,但又未去到薯蓉既質感,再配以切片蘑菇🍄最後淋埋松露油,食落好香好滑,一啲都唔覺漏👍🏻👍🏻HABITŪ Salad 2.0由於唔想食太多肉,所以就叫左個沙律🥑🍅有我最鐘意既牛油果😍仲有烤過既南瓜、茄子、青豆、蕃茄仔、橄欖、番石榴、少少nuts、一堆沙律菜同幾片芝士,夠哂豐富😋色澤、口感都唔錯,沙律菜新鮮,牛油果應該
紅菜頭泡沫牛奶 $49 (Hot)
薑黃泡沫牛奶 $49 (Hot)

紅菜頭泡沫牛奶, 薑黃泡沫牛奶

🦀Crab Cake

Crab Cake

HABITŪ Salad 2.0

色澤、口感都唔錯,沙律菜新鮮,牛油果應該係啱啱熟,所以唔會太淋。
Type of Meal
Lunch