2020-10-21
今日好需要一個地方可以坐得耐咁做自己野 search一search眼見既Cafe都需要大大力消費 然後趕住走 唔想幫襯連鎖咖啡店 係呢個時候竟然俾我發現呢個地方!!Cafe1997係酒店內既Cafe 要入酒店上3樓 只要同reception講聲 就可以上去 上樓要拍卡先到 有番咁上下私隱度架見冇人upload過menu就等我黎為大家upload下 (好傷心max.淨可以up12張 冇咗啲main dish, salad, sandwich, season’s special ...)呢道環境恬靜 做自己野或者同朋友上黎傾計 過一個悠閒下畫都係個不二之選 坐位有室外同內 服務員服務好 成個氣氛好舒服今日嗌咗一份Tea set($53) - Pastry or Cake and Coffee or Tea 同單點一個dessertTea set - Apple Turnover + CappuccinoApple Turnover有酥皮包住蘋果醬 清新 如果有蘋果粒粒就好喇 Cappuccino正常Dessert嗌咗心太軟($38) 但心忘了軟 變咗朱古力蛋糕 但都無阻好心情 環境服務加咗
Dessert嗌咗心太軟($38) 但心忘了軟 變咗朱古力蛋糕 但都無阻好心情 環境服務加咗好多分
呀!!呢道要加一 所以total $100