2022-06-11
的確幫親了很多次, 所以一次過 upload 咁多相, 大至每次都保持水準, 首先是賣相都很好, 飲品和食物都很美觀, 令我每次都記得先影相, 不過飲品本身都係偏甜, 但可接受.All day breakfast 都比較高熱量, 煙肉和腸仔都重味, 令味覺變遲鈍, 比較出色是個蛋, 幾滑身.意粉就幾次都覺得比較多油, 而熱狗就食最多次, 因為鍾意多菜, 但熱狗本身係難切來食, 很易令汁流到周圍係, 很難一啖好似食漢堡咁食晒每一樣野, 而最差係個包, 每次都覺得唔好咬, 無彈性, 係無改善過, 但D 配料就明顯係新鮮整, 好比心機, 所以我還是會再叫. 沙津係最有水準, 份量感覺亦好. 但上面的面包粒我就唔鍾意, 好痴牙.飲品方面比較鍾意佢既橙皮朱古力, 橙味原來都幾夾到, 又突出, 又醒神, 且最後係可以食埋, 做得好好. 拉花方面亦係唔錯, 大部分都拉得好靚, 一見到心情都好D. 另一題就係D 餐具真係唔好用, 又長又重又圓柄, 就係好難用. 仲有就係油煙好嚴重, 好似抽唔到氣咁, 而張枱好細, 又短, D 櫈係唔好坐. 只係看上來是很靚. 所以要扣D 分.
拉花方面亦係唔錯, 大部分都拉得好靚, 一見到心情都好D.
朱古力鮮奶
墨西哥莎莎醬熱狗配沙津