2023-06-02
同男朋友紀念日,之前聽講過銅鑼灣有一間打卡又靚嘅又好食嘅餐廳🍴凡高廚房我哋點左兩個餐~我點咗我最鍾意食羊架!羊架一啲都唔臊👍🏻就算佢唔鍾意食羊嘅朋友都唔會覺得佢好臊味~ 調味得好好,有一種食緊燒烤既感覺,外皮好脆,而羊肉又飽滿多汁🥰🥰juicy~ 佢哋嘅蘑菇湯都好值得推薦~ 真係食到蘑菇蓉,同埋個湯都好濃郁 好好飲!而男朋友就點左豬肋骨,佢哋嘅份量都好大碟!差唔多有6-7 條骨, 咬得去啲Bbq sauce 同佢地既豬肋骨真係perfect match 😝😝 但係最想recommend吓佢哋嘅side dish~ 薯條好好食好好食! 配埋唔同既sauce一係無得頂呀!😎😎最後真係食到超飽,差啲連好好食嘅甜品都食唔落! 真係食到最後捧住個肚走!推薦指數真係⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
我哋點左兩個餐~