2024-03-21 34 views
做媽媽嘅間唔中都要 MeTime 放鬆下,麥皮媽就鐘意去食好嘢!今次就揀左主打鳥取大山黑牛和牛嘅強小亭,午餐嘅 Lunch Set 都幾多選擇!我哋就揀左精選A5和牛三點燒肉,一Set 有前菜、沙律、茶碗蒸、精選A5和牛燒三點燒肉、湯、甜品、咖啡!食物上枱後店員會細心講解成個套餐!佢哋嘅米飯係用鳥取県嘅星空舞,香甜軟糯,又有咬口,令人不期然食哂成碗飯!沙律喺用左紫蘇葉油,食落有淡淡紫蘇葉香味!精選A5和牛燒三點燒肉分別有內腿肉、臀腰肉蓋、西冷,店員推介先吃內腿肉煙韌有口咬,再吃臀腰肉蓋,最正喺西冷,充滿油花,入口即溶,充滿牛香!另外仲點左和牛稻庭烏冬配兩點壽司set,同樣有前菜、沙律、茶碗蒸、甜品及咖啡,而A5和牛稻庭烏冬,烏冬好滑又彈牙,牛肉半生熟充滿牛味,仲配兩點生和牛壽司,十分滿足!而當日嘅甜品係玫瑰湯丸,入面喺流心,食落有淡淡嘅玫瑰味,完美作結!

$300 (Lunch)