2018-06-29 630 views
打邊爐真係可列為全年活動呀,只要係有冷氣幾熱都想打個邊爐😆 平時我都好中意黎登龍街哩頭食飯,覺得好多間餐廳環境靚之餘野食都好有質素。哩間打邊爐係第一次試,睇中佢哩度招牌花膠湯底。招牌亞古鍋 $388哩個湯底真係好名貴,有花膠、螺頭、瑤柱、蟲草花等,個湯底係金黃奶白色,店員介紹我地飲左湯先再加湯打邊爐,梗係要細味一下啖靚湯啦。近鏡一下真係幾大塊花膠嫁,女士們恩物呀,美顏嫁!白膳片 $78 / 北海道走地雞 $188白膳片好新鮮呀,擺落鍋錄兩錄好快食得,好爽口呀,完全冇骨!走地雞肉質好爽,好有雞味,正!四合丸 $88 / 豚肉韮菜餃 $58四合丸係四款唔同口味既,有墨魚、蝦、豬肉、金腿茸、一次過試晒好正!水餃好足料,皮好薄但唔易穿,一咬開肉汁流出,美味。騸牯三寶 $688有3個幾特別牛既部位食到,我淨係聽過牛頸脊,另外既邊抓同腩包第一次聽😂 三個部位我比教中意食牛頸脊,爽口重牛味,腩包脂肪分佈最多,好林。哩度既牛都係好新鮮嫁,其實款款都係新鮮!食完哩餐好飽,非常滿足,而且哩度既服務態度都好好!

招牌亞古鍋 $388
近鏡一下真係幾大塊花膠嫁,女士們恩物呀,美顏嫁!
白膳片 $78 / 北海道走地雞 $188
四合丸 $88 / 豚肉韮菜餃 $58
騸牯三寶 $688
食完哩餐好飽,非常滿足,而且哩度既服務態度都好好!
  • 白膳片
  • 騸牯三寶