2011-08-11
果日女友介紹我去, 去到佢9張台得5張有人, 但伙計無打算俾個新位我地坐, 講話"個d留俾4位的", 但果時己見過左夜晚8點, 佢地10點半last order的, 真係咁睇好自己重有大把生意?結果.... 野食okay好味, 但服務上好多地方有問題:1) 死霸位. 有空台, 但要我地等一張夾中間2人台埋單後先執台俾我地坐; 但最後完場都有3張4人台無人坐過~2) 唔考慮顧客的需要! 因為逼, 無地方俾人放手袋(椅背又太滑), 叫左伙計, 伙計都唔肯俾張椅子我地放袋, 理由係d椅太大張! 結果我女友要將個新LV袋放係地下law~3) 無禮貌. 佢地買埋隔離鋪的, 我地見好逼問佢可唔可以轉位坐果一間, 伙計竟然話"隔離食埋燒烤的, 好貴喎~" 言下之意, 係咪暗示我地食唔起? 佢連罵便幾多錢都無講, 就咁樣一句"dust"埋來, 好狗眼看人低law~雖然感覺食物抵食, 但無興趣再去law~
結果.... 野食okay好味, 但服務上好多地方有問題:
雖然感覺食物抵食, 但無興趣再去law~