Vision 8

2016-09-15 4659 views
今晚又同哲豬豬去食晚飯,地點喺荃灣呢間西餐廳。今次呢間餐廳有baby seat, 即時加分(有餐安落飯食)。第一道周打蜆湯,味道好濃郁,再配上口感實在又熱騰騰的面包,非常好👍🏼再來就是青蘋果鮮蝦沙律配芒果醬,好fresh,蝦好大隻又彈牙,而配上芒果醬口味更特別,絕對係開胃前菜好快就上另一道菜-香蒜辣汁雞翼。不會太辣又酸酸的,都係開胃菜再來就係我誠心推介的一道菜-黑松露菌pizza從未試過咁特別的pizza,表面舖滿芝士粉再放幾片紫菜,焗完仲香,食落脆脆的,再加上內裏濃濃的黑松露香,絕對好味,十分滿分會俾二十分為左佢我會再來要上主菜了-一大盤西班牙海鮮飯!用料十足,有好多海鮮,非常豐富呢!仲有豬手,味道OK,肉唔鞋,但個人覺得皮可炸脆啲,香口啲。整體感覺不錯。但中途發生小插曲,哲豬豬又曳曳攪亂檔,把枱上杯水倒瀉左,店員即時衝過來幫手抹枱,又關心哲豬豬有無濕身,完全冇黑面。有時仲過黎撩佢玩,好讓我地食下野,所以感覺服務非常好下次都會黎幫襯,主要係想再食多次pizza
今晚又同哲豬豬去食晚飯,地點喺荃灣呢間西餐廳。

今次呢間餐廳有baby seat, 即時加分(有餐安落飯食
)。
好快就上另一道菜-香蒜辣汁雞翼。
不會太辣又酸酸的,都係開胃菜
再來就係我誠心推介的一道菜-黑松露菌pizza
,十分滿分會俾二十分
為左佢我會再來
要上主菜了-一大盤西班牙海鮮飯!
用料十足,有好多海鮮,非常豐富呢!
仲有豬手,味道OK,肉唔鞋,但個人覺得皮可炸脆啲,香口啲。

下次都會黎幫襯,主要係想再食多次pizza

2016-09-14
$300 (Dinner)