芝加哥串燒酒場

Chicago Bar And Restaurant
2024-06-14 26 views
元朗有間串燒酒吧,多嘢飲串燒又正,可惜之前距離朋友太遠,依家開到黎中環,可以好方便咁約朋友去食啦!芝加哥裝修型格,有大電視睇波,又可以食埋串燒,真心覺得正👍呢度d生啤又大杯又夠凍,都忍唔住飲多幾杯,除左麒麟,仲有佢特色Chicago Logo Beer,有塊菠蘿果乾係面,飲落有少少菠蘿味,幾特別。串燒方面都好出色😍係偏中色style,用左大量香料!以下係我覺得好好食既推薦比大家🐮牛類•鹽燒牛舌心 - 牛舌心質感柔軟,同時又保留牛舌既爽脆,好食•燒Prime牛小排 - 肉質juicy有牛味🐔雞類•燒蜜椒雞翼串 - 醬汁同雞好夾•大蔥雞髀肉 - 有好香既蔥味,一咬爆汁🪸海鮮•雞泡魚乾 - 香甜鹹鮮,送酒一流•鹽燒鮮白鱔串$58- 必食,好厚肉好新鮮

🐮牛類

•燒Prime牛小排 - 肉質juicy有牛味

🐔雞類
•燒蜜椒雞翼串 - 醬汁同雞好夾
•大蔥雞髀肉 - 有好香既蔥味,一咬爆汁

🪸海鮮
•雞泡魚乾 - 香甜鹹鮮,送酒一流
•鹽燒鮮白鱔串$58- 必食,好厚肉好新鮮