2025-01-22 46 views
餐廳環境好有墨西哥的風格同咪呢到的老闆都好熱情,打卡或同朋友聚舊食飯呢度真係一流🔶Birria Beef Stew牛肉的肉質嫩滑並且煮得好淋,食落好多汁同入味,而佢會分開洋蔥,青檸同芫茜俾你自己落,再配上印度的黃飯,味道好清新得黎又好豐富層次。🔶Quesadilla 肉方面我哋揀左雞肉,新鮮的蕃茄,洋蔥,牛油果再加上拉絲的芝士,好野味啊,口感清新得黎仲帶有芝士的咸香之餘又突出牛油果的香味。 呢度既飲可以選擇有酒精或無酒精而我哋就揀左杯無酒精的特飲同英國茶 🔶Flamingo 味道酸酸甜甜,集合左不同種類的野莓味,最岩食完野杯返杯呢個消濟解膩。🔶甜品 - Avocado Ice-cream佢哋用咗牛油果的殼裝上好香牛油果肉的雪糕,好新奇的口感,而且雪糕質地好幼滑,口裡感受的濃濃的牛油果蓉帶出黎的香味。
餐廳環境好有墨西哥的風格

同咪呢到的老闆都好熱情,打卡或同朋友聚舊食飯呢度真係一流

🔶Birria Beef Stew

🔶Quesadilla

呢度既飲可以選擇有酒精或無酒精