今年生日無食蛋糕🎂,總係好似差左啲嘢咁,最後自己買咗個蛋糕送比自己😋香港品牌Lassana與Twinings合作推出咗新口味「#伯爵茶焦糖芝士蛋糕」,香濃嘅芝士蛋糕,面層有脆甜嘅焦糖,蛋糕口感好幼滑,仲慢慢滲透出淡淡嘅伯爵茶味,唔太甜,我鍾意❤️Lassan有11間分店,門市多數位於金融商業區,主打冷萃咖啡,我當然都會試埋佢哋嘅冷萃咖啡啦🥰,除咗原味,佢哋仲有唔同甜味嘅冷萃咖啡,例如榛子味、焦糖味等等,有啲仲係有汽嘅添,佢哋採用自家烘焙豆長時間萃取得到舒服溫醇口感,回甘味十足,更與香港汽水廠合作加入CO2製造出有如啤酒獨特嘅口感👍一啖芝士蛋糕、一啖有汽嘅冷萃咖啡,好有滿足感🤤🥰 #sohappy◽️

TakeAway