2019-05-19
好清 唔放其他肉,只一隻雞三人吃不錯。有個小計時的東西,約7分鐘就可以吃,隻雞分半邊半邊煮,建議大滾後即下雞轉小火,煮7分鐘。頭半隻好鞋,後來發現menu有教,沒有店員提Fresh油墨葉同coconut water好夾。要煮林D先入味。中間的加了小桔,有點泰國風味,雞同另外蒜味soy也很和諧 。新鮮咸蛋黃魚皮,我勁愛!!!! 評 :9/10, 真係黃金沙包魚皮,但不建議放清湯吃。因為會影響原味。coconut肉煮完好林,加soy汁好好味,估唔到夾。驚起之作,與圖片不一樣,從來都無諗過個ice-cream甘上同味道很清,不是重奶味那種,不算太甜,內裡有一粒粒coconutice在內。評:9/10 服務可以主動教客人,唔係叫我們自己睇menu點煮。總評: 我會再去8.5/10
好清 唔放其他肉,只一隻雞三人吃不錯。
Fresh油墨葉同coconut water好夾。
要煮林D先入味。
coconut肉煮完好林,加soy汁好好味,估唔到夾。
評:9/10
服務可以主動教客人,唔係叫我們自己睇menu點煮。
總評: 我會再去8.5/10
Other Info. :
ice-cream好似唔係有好多份standby.