2018-10-20 108 views
周不時我地都會入去置樂個邊食下野,之前黎個以邊食野,經過見到以間餐廳裝潢好靚,好有文青feel,周圍好多植物包圍住。一望個名以為食中菜,再望個餐牌原來西餐黎,而且菜名好神秘,唔知咩黎,要估估下。一入門口以為會播英文歌,最估唔到就係播緊懷舊金曲,差不多首首都識得唱啦,證明我老了。一路唱懷舊金曲一路食西餐,真係別有一番風味。甜甜蜜蜜都走左雞同蝦($138)炸蕃薯,炸雞和炸蝦拼盤,唔係點沙律醬,係點味道有點似酸甜醬,估唔到配炸雞和炸蝦又幾夾,炸漿又會不太厚,剛剛好,亦唔會太油龍蝦帶埋我去意大行唔記得汁行李($158)龍蝦帶子意大利飯,龍蝦味非常濃郁,連埋芝士食,更加好味。阿蟹肉同埋蟹膏你想點呢?($158)意粉煮得剛剛好,煙煙韌韌,好多粒粒磨菇,而且食到好香既蒜頭味,蒜頭味超濃,超多蟹肉,每一啖都係蟹肉。Passion fruit soda ($45)Flat white ($42)

一路唱懷舊金曲一路食西餐,真係別有一番風味。

甜甜蜜蜜都走左雞同蝦($138)

龍蝦帶埋我去意大行唔記得汁行李($158)
龍蝦帶子意大利飯,龍蝦味非常濃郁,連埋芝士食,更加好味。

阿蟹肉同埋蟹膏你想點呢?($158)

Passion fruit soda ($45)

Flat white ($42)
2018-10-19
Type of Meal