2025-01-20 112 views
午餐去開黃埔又搵食,天氣凍又想食熱辣辣酸菜魚暖暖胃🤤喺OpenRice見到呢間性價比極高,近近哋就過嚟試吓啦😬酸菜魚紅薯粉$60酸菜魚份量都好多,魚都幾滑無骨👍🏻一睇個顏色就知唔係雞粉味精,不過個味好似有少少腥荔枝蝦球$45 估唔到$45有八粒,出邊食過$1x~$2都有,熱辣辣脆卜卜裏面好彈牙,雖然知道係急凍來貨放落去炸,但係都覺得好好味🤭👍🏻👍🏻👍🏻爽脆魚皮$58魚皮又係好爽脆彈牙👍🏻不過都幾辣👍🏻👍🏻真係好好食👍🏻送酒小食一流🍻紅糖鴛鴦糯米糍$45見到黑白鴛鴦糯米糍好似幾特別叫嚟試吓,嘩!呢個真係要食!熱辣辣口感超級軟落糯超,小人食嘅話係有啲滯😆食咁多嘢,埋單都只係$208,冇收加一,性價比真係極高👍🏻一定會再嚟食😄兩三個姨姨服務態度都好好👍🏻感覺隨意好有人情味❤️
午餐去開黃埔又搵食,天氣凍又想食熱辣辣酸菜魚暖暖胃🤤

喺OpenRice見到呢間性價比極高,近近哋就過嚟試吓啦😬

酸菜魚紅薯粉$60

荔枝蝦球$45