2016-04-01 1663 views
係飲食男女見到呢間私房菜既介紹幾吸引,於是打電話訂位,點知都要一個禮拜之後先有位!甘旺場,我為食小妹一定要去試一試!一上到去,人山人海,好彩有訂位,因係任食,walk in要等成個鐘先有位!不過一入去己經聞到好大聞香噴噴雞煲味,一座低職員就問我地要幾辣,因為有fd完全唔食得辣,所以我地叫左bb辣先!等緊既時候送左生蝦刺身俾我地食住先,雖然蝦唔算大隻,但個泰式辣汁好有驚喜!正啊!到雞煲上場啦,見佢任食都冇咩期望,點知又有驚喜!雖然唔係好夠辣,但個味好野味好正!下次叫d食辣既fd再挑戰中辣!話甘快食完,職員問我地要唔要食多煲,雞煲都真係係「任食」!雖然好抵,但女仔quota唔多,我地決定留肚食海鮮蟹煲!個海鮮拼盤好多野食、d料夠新鮮!同類型既任食之前食過新南苑,好多海鮮都唔係任食,而且份量好少!呢間一哥就老實好多,職員招呼都幾好,成日問我地夠唔夠食!汽水菊花茶都真係任飲唔使加錢,仲有甜品送! 呢間值得推薦!可以encore!