今晚同幾個朋友嚟土瓜灣食飯,附近食店林立,好多選擇。朋友話呢一間唔錯,所以就膽粗粗入嚟試吓。點知原來有驚喜,以為平日過嚟會冇人點知,原來都座無虛席,我哋等左一陣就有位喇。首先講返先呢間一個係好舊式嘅小菜鋪,個椒鹽三鮮好好味,真係好食都停唔到。個炸豬腸好好味,再配以佢哋嘅醬汁真係冇得彈。不得不提嘅係佢哋嘅蒜蓉粉絲扇貝,真係好離譜,好若味👍🏽👍🏽👍🏽開邊蝦粉絲,鮮甜!最重要係佢有我最鍾意食嘅田雞煲啊,好香係個煲裏面,啲味道吸引我叫多碗飯,啖啖肉。另外我哋有叫過脆魚腩煲,真係落足料我哋幾個食到停唔到口。我覺得呢一間舖啲嘢咁好食,叫人點減肥呀。呢種小店我哋要多多支持,老闆娘好好人,介紹我哋唔同嘅菜式。我一定會再嚟嫁!

另外我哋有叫過脆魚腩煲,真係落足料我哋幾個食到停唔到口。
我一定會再嚟嫁!