今日約咗朋友喺觀塘食lunch,我哋一心想食台灣嘢 就揀咗呢度!我哋12:30到 聽到店員話一定要人齊先可以入座 大家可以留意番🤭我哋兩個人每人點咗一個午餐,分別要咗:秘製炸雞髀🍗配滷肉飯🍚 👉🏻雞髀真係好大隻!而且餐廳都好貼心將佢分開咗三件,方便share同埋方便進食!個皮炸得好脆 肉汁都有,不過味道偏淡。滷肉飯都足料 有肥肉有瘦肉👍🏻姐姐涼麵 配鹽酥雞翼3隻 👉🏻涼面個醬汁有少少似麻醬 但味道比較淡口 而且冇麻醬嗰種酸味,都OK嘅!另外我覺得雞翼比雞髀好食🤭 佢跟餐有啲湯 同埋涼拌萵筍,味道都幾好!另外茉莉綠茶係無糖嘅 跟餐加$12!味道普普通通啦 有少少貴🤭
我哋兩個人每人點咗一個午餐,分別要咗:

佢跟餐有啲湯 同埋涼拌萵筍,味道都幾好!
2022-11-07
$70 (Lunch)