2024-01-07
麻·花椒拉麵湯底好濃花椒香味~接受到一定鐘意👍小編就覺得好好味~完全做到麻以不辣喉🤤小小辣都可以過足癮😂😂中式湯底煮法配上日式拉麵及豚肉叉燒~麵質爽口彈牙👍叉燒薄得黎一大塊仲有兩塊~燒得好香口之餘肥瘦平均又唔會一口油~小編話你知·隻蛋入哂味超正🤣🤣無諗過所有咁夾出到黎係中式湯配日式拉麵😜你食得麻~極推薦花雕螺片雞軟骨同花椒一樣未必人人鐘意·花雕🤭配螺片還好你仲配埋雞軟骨😂出奇地又幾夾幾好食🤣鐘意花雕既你一定要試試佢肉汁芝士薯條真係肉汁芝士🧀搭埋薯條勁好味😋薯味濃諗起都邪惡😈如果多小小醬汁就更佳🤤水牛城芝麻雞翼配藍芝士醬酸酸地·咸咸地·辣辣地😂醬汁有啲酸得制😅雞翼係半全翼(雞翼加翼尖係咪咁叫😂😂)入哂味架啦~不過個酸真係多左d🫣😂😂盛惠$4xx💰💰💰💰💰好味指數🫵 5️⃣最佳🍻🍻🍻🍻🍻☻非專業食評·純個人口味☻🗣️仲有咩想講一定會再黎試下其他拉麵😂實在係估唔到咁好味~無諗過咁樣配搭做出咁好味既出品👍等小編😈
花雕螺片雞軟骨
肉汁芝士薯條