2013-08-11
4月食而加先打食評...不過就係呢段時間都返左去食3次@@因為真係幾好食呢日去朋友屋企打麻雀打到咁上下就是旦去一間茶餐廳食飯啦.我地叫左豬扒炒面,廈門炒米,炸雞翼,干炒牛河,菜同凍0茶第1,講下環境先,無油沐沐ge感覺,有電視睇,有冷氣涼唔錯.聽朋友講呢間茶餐廳都做左好耐,唔怪之仲有d好vintage ge餐牌.第2,服務可能係老牌茶餐廳,d姐姐都好nice好,唔洗點叫佢地就會過黎serve你.不過好特別ge地方個收銀姐姐/妹妹?好後生,同我差唔多大,唔知係唔係太子女呢..佢真係好好笑容,唔似有d食店收銀員無表情找錢又大大力dum落個兜度...service真係比滿分 第3, 食物真係好出奇,唔HEA喎,又夠味.淨係講個炸雞翼,都脹卜卜,我地都食左幾隻先記得影相 不過坐坐下發覺冷氣有d大,下次去都係帶定件"嬲"好d
第1,講下環境先,無油沐沐ge感覺,有電視睇,有冷氣涼唔錯.聽朋友講呢間茶餐廳都做左好耐,唔怪之仲有d好vintage ge餐牌. 第2,服務可能係老牌茶餐廳,d姐姐都好nice好,唔洗點叫佢地就會過黎serve你.不過好特別ge地方個收銀姐姐/妹妹?好後生,同我差唔多大,唔知係唔係太子女呢..佢真係好好笑容,唔似有d食店 收銀員無表情找錢又大大力dum落個兜度...service真係比滿分