2022-01-10 49 views
排完隊買完mirror 隻碟 就係旺角搵下有咩食咁岩見到新興大廈留下好多花牌,就知有新野開,望下望下 好似幾多花款,就決定試下幫襯啦!呢到個場好大,好似美食廣場咁,有唔同種類既野食,但我得一個人試唔到好多野,唯有叫個麵食下就算,但估唔到真係好正下,個牛腩淋得黎又入味,但講入味就個蘿蔔就真係頂瓜瓜,3個字黎形容,好好食😋 而家話新張優惠加$1仲有牛肉餅送,個牛肉餅一咬落去爆哂汁,超正!另外我最欣賞佢個環境比我感覺好舒適,特別係有d高枱坐下,個feel好正,聽講夜晚仲有私房菜食(有房)仲要有波睇,可惜而家夜晚又唔比堂食,唯有遲下再食啦。
排完隊買完mirror 隻碟 就係旺角搵下有咩食